Auto huren in Malaga

Prachtige weggetjes in Andalusie waar u met uw huurauto heerlijk kunt toeren

Wij hebben goede ervaringen met de verhuurder Nizacars zowel voor wat betreft prijs als betrouwbaarheid. Het is een echte autoverhuurder en geen broker/tussen-handelaar, die zelf geen auto’s heeft. Zo voorkomt u dat u uiteindelijk toch bij een minder adres terecht komt of dat er daar aan de balie discussie ontstaat over het type-verzekering dat u bij de broker afgesloten heeft.

Prachtige weggetjes in Andalusie waar u met uw huurauto heerlijk kunt touren

ontdek het Echte Andalusië met uw huurauto

Hieronder kunt u direct uw huurauto reserveren, waarna u de bevestiging/voucher ook in het Nederlands ontvangt.
U betaalt pas met uw creditcard wanneer u de auto afhaalt of u betaalt on-line met wat korting. Een annulering is altijd gratis en kunt u eventueel gewoon aan EchtAndalusie.nl doorgeven. Voor de gasten van EchtAndalusie is een kortingscode beschikbaar.
Wij adviseren u om de optie all-in te nemen, zo weet u precies wat u ter plekke gaat betalen en komt u bij het afhalen van de auto of bij het ontstaan van schade niet voor vervelende verrassingen te staan.

 

Tip: Omdat Andalusië heuvelachtig is kan het plezieriger zijn niet het allerkleinste type auto te reserveren. Eén type groter scheelt vaak maar een paar euro per dag!

# deze reserveringsmodule functioneert tot een verhuur van 30 dagen, langere periode met speciale prijs kunt u via ons  ( wim@echtandalusie.nl )  aanvragen#

# over verhuurder Goldcar en Go-Recordcar horen wij al enige tijd negatieve berichten en klachten: lange wachtrijen, aansmeren van onnodige verzekeringen en onfatsoenlijke bediening, die nauwelijks Engels spreekt. #
# wanneer u bij de tussenhandelaar SunnyCars huurt let dan op dat u niet uiteindelijk bij het autoverhuurbedrijf Cargest, Malaga terecht komt, zij hebben vaak oude en gebrekkige auto’s of je krijgt een down-grade zonder restitutie, wanneer u doorverwezen wordt naar Europe-car kan het zijn dat zij u weer doorverwijzen naar Keddy-Malaga. Hierover hoorden wij dat men een upgrade wil verhuren omdat uw type er zogenaamd niet meer is#

 

 

Echt Andalusie – huur uw authentieke vakantiehuis en betaalbare villa met prive zwembad vlakbij een wit dorpje en de kust in de mooie natuur van Zuid Spanje.