Wie zijn wij?

Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik een enthousiast bezoeker van bijna alle uithoeken van Spanje. De allereerste keer ging de reis zelfs per bromfiets en duurde 10 dagen. Na de vele omzwervingen die ik in de jaren daarna door Spanje en de rest van Europa ondernam, vond ik in de streek La Axarquia, iets ten oosten van Malaga, bijna alle dingen terug die ik belangrijk vond en vind. Het fantastische klimaat met de milde winters, de sfeervolle witte dorpen, de rust maar de stranden toch vlakbij, de Andalusische steden met hun rijke geschiedenis en culturele agenda, de geinteresseerde mensen en natuurlijk niet op de laatste plaats de Andalusische keuken met zijn (h)eerlijke en gezonde gerechten. Geen toeval dus dat ik midden in zo'n wit dorp neerstreek, mijn vakanties er doorbracht en de mensen leerde kennen.

Alle vakantiehuizen die op EchtAndalusie aangeboden worden zijn van particuliere verhuurders die ik persoonlijk ken. Deze huizen, die ik regelmatig bezoek en contoleer, zijn vaak al generaties lang van een familie en werden met veel gevoel voor detail gerenoveerd of nieuw gebouwd. Ik treed op als bemiddelaar en zorg er voor dat uw aankomst goed wordt voorbereid en uw verblijf naar wens verloopt. U ontvangt van mij ruimschoots informatie over de dorpen en de streek, culinaire suggesties plus mogelijke dagtochten. Verder geef ik u waardevolle tips over het zonder zorgen reserveren, verzekeren en afhalen van uw huurauto.

Veel plezier tijdens uw verblijf in Andalusië!

Wim Meijer Echt Andalusië
Wim Meijer | EchtAndalusie

Calle Meson 12
29718 El Borge

Hilleniussingel 17
3054 EX Rotterdam

T 06 53 800 887
E wim@echtandalusie.nl
KvK inschrijvingsnummer 57715742

tips van Wim