Veel gestelde vragen

Wellicht heeft u een aparte vraag of misschien zijn wij onduidelijk geweest. U kunt de lijst met veel gestelde vragen nakijken. Wanneer u uw vraag niet vindt, vul dan het vragen-formulier in. U krijgt zo mogelijk vandaag nog antwoord.

U kunt er van uitgaan dat het ongeveer 1 uur rijden is vanaf het vliegveld. Het uitstappen, wachten op de koffers en het afhalen van de huurauto nemen ook ca. 1 uur in beslag. Zo’n 2 uur na uw landing zult u op de plaats van bestemming zijn.

U ontvangt na boeking een routebeschrijving met daarin een makkelijk afspreekpunt, waarna de verhuurder u naar het huis begeleidt.
Voor het geval er vertraging is of iets anders onverwachts: U heeft het mobiele nummer van de verhuurder en deze heeft uw nummer ook.

De standaard entree tijd bij een volledige bezetting is 16.00 uur, dan is het huis klaar voor u. Mocht er op de dag van uw aankomst niemand vertrekken dan kunt u via EchtAndalusie de eigenares om een vroegere aankomst vragen.

De eigenares zal u vragen om uiterlijk om 12.00 uur uit het huis te vertrekken. Mocht u iets langer willen blijven dan kunt u dat bij aankomst aan de eigenares vragen. 

Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden willen wij graag weten hoe oud uw kinderen zijn. De huiseigenaren bieden vaak een oplossing op maat of geven handige tips. Geef de naam van het vakantiehuis op en de leeftijd van uw kinderen, gebruik hiervoor het vragen-formulier.

Wanneer u 4 weken of langer blijft kunt u via het vragen-formulier om een speciale prijs vragen. Geeft u wel op welk huis het betreft en welke periode en met hoeveel personen u wilt komen.

Na reservering ontvangt u uitgebreide informatie over Spaanse gebruiken, horeca en middenstand in de dorpen en de streek, maar ook tips over het afhalen van uw huurauto. Op de site zelf vindt u ook ruime informatie over de dorpen en de streek.

U ontvangt na uw reservering de reserveringsbevestiging van EchtAndalusie plus een aanbetalingsnota van meestal ongeveer 20% van de huursom, die u per omgaande dient te betalen. Het restant betaalt u aan de verhuurder wanneer u bent aangekomen in het vakantiehuis.

Stuur ons met het reserverings-formulier de naam van de vakantiewoning, de door u gewenste huurperiode en uw email-adres, wij geven u z.s.m. bericht dat het huis voor u wordt vasthouden, zodat u rustig uw vlucht kan boeken.

Wanneer u wilt, kunt u ons ook bellen. T 06 53 800 887

De begin- en eindschoonmaak zijn altijd inclusief. Indien u meerdere weken huurt vindt vaak tussendoor nog een kleine beurt plaats. Bij sommige huizen wordt schoon beddengoed en handdoeken gebracht, tenzij anders vermeld staat op de pagina.

Nee, dat is niet nodig. Bij alle getoonde vakantiehuizen op EchtAndalusie zijn deze zaken voor u aanwezig.

U kunt er van uitgaan dat de zwembaden in ieder geval vanaf half april tot eind september bij uw aankomst klaar zijn voor gebruik. Maar sommige zwembaden zijn ook het hele jaar gebruiksklaar. In geval van twijfel kunt u met het vragen-formulier hierover een vraag stellen. Vergeet niet het vakantiehuis waar het om gaat op te geven. U krijgt zo mogelijk vandaag nog antwoord.

Wanneer er een huisdier welkom is staat dit meestal op de specifieke pagina van het vakantiehuis. Bij twijfel of wanneer u meerdere huisdieren wilt meenemen kunt u dit via het vragenformulier laten weten. U krijgt zo mogelijk vandaag nog antwoord.

Ja, dat kan. Vanwege hoge vluchttarieven in de weekends zijn wij met de eigenaren overeengekomen dat dit mogelijk is. Wanneer het gunstiger uitkomt kunt u dus ook 8 of 11 dagen reserveren. Wel dient u er rekening mee te houden dat er niet te veel “onbezette” dagen tussen de boekingen mogen ontstaan, zeker in het hoogseizoen.

Nee, bij EchtAndalusie betaalt u geen reserveringskosten, administratiekosten of andere kosten wanneer u voor minimaal 1 week huurt. De prijzen die genoemd worden op de site zijn de prijzen die u betaalt.

U kunt gewoon even bellen met Wim Meijer 06 53 800 887 of vul het vragen-formulier in, u krijgt zo mogelijk vandaag nog antwoord.

Onze vakantiehuizen in Andalusië staan dichtbij de kust zodat buitenseizoen en winter aangenaam zijn. De invloed van de zee houdt in de zomer ook de grote hitte uit het binnenland weg. Meer over Klimaat