Veel gestelde vragen

Zijn de prijzen all-in of moet ik straks niet vermelde reserveringskosten betalen?

Nee, bij EchtAndalusie betaalt u geen reserveringskosten, administratiekosten of andere kosten wanneer u voor minimaal 1 week huurt. De prijzen die genoemd worden zijn de prijzen die u betaalt.
Terug naar vakantiehuizen.

Ik wil iets vragen dat ik niet op site kan vinden, wat doe ik?

Wellicht heeft u een aparte vraag of misschien zijn wij onduidelijk geweest. U kunt de lijst met veel gestelde vragen nakijken. Wanneer u uw vraag niet vindt, vul dan het vragen-formulier in. U krijgt zo mogelijk vandaag nog antwoord.
Terug naar vakantiehuizen.

Kan ik ook gewoon op doordeweekse dagen aankomen en vertrekken?

Ja, dat kan. Vanwege hoge vluchttarieven in de weekends zijn wij met de eigenaren overeengekomen dat dit mogelijk is. Wanneer het gunstiger uitkomt kunt u dus ook 8 of 11 dagen reserveren. Wel dient u er rekening mee te houden dat er niet te veel "onbezette" dagen tussen de boekingen mogen ontstaan, zeker in het hoogseizoen.
Terug naar vakantiehuizen.

Mag ik een huisdier meenemen of misschien ook meerdere?

Wanneer er een huisdier welkom is staat dit meestal op de specifieke pagina van het vakantiehuis. Bij twijfel of wanneer u meerdere huisdieren wilt meenemen kunt u dit via het vragenformulier laten weten. U krijgt zo mogelijk vandaag nog antwoord.
Terug naar vakantiehuizen.

 

Is het zwembad gebruiksklaar in voor- en naseizoen?

U kunt er van uitgaan dat de zwembaden vanaf half april tot eind september bij uw aankomst klaar zijn voor gebruik. In geval van twijfel kunt u met het vragen-formulier hierover een vraag stellen. Vergeet niet het vakantiehuis waar het om gaat op te geven. U krijgt zo mogelijk vandaag nog antwoord.
Terug naar vakantiehuizen.

Moeten wij handdoeken en beddengoed meenemen?

Nee, dat is niet nodig. Bij alle getoonde vakantiehuizen op EchtAndalusie zijn deze zaken voor u aanwezig.
Terug naar vakantiehuizen.

Hoe zit het met de eindschoonmaak?

De begin- en eindschoonmaak zijn altijd inclusief. Indien u meerdere weken huurt vindt vaak tussendoor nog een kleine beurt plaats. Bij sommige huizen wordt schoon beddengoed en handdoeken gebracht, tenzij anders vermeld staat op de pagina.
Terug naar vakantiehuizen.

Ik wil vandaag een vlucht boeken, hoe weet ik nu dat straks het huis nog vrij is?

Stuur ons met het reserverings-formulier de naam van de vakantiewoning, de door u gewenste huurperiode en uw email-adres, wij geven u z.s.m. bericht dat het huis voor u wordt vasthouden, zodat u rustig uw vlucht kan boeken. Wanneer u wilt kunt u ons ook bellen. T 06 53 800 887
Terug naar vakantiehuizen.

De betaling, hoe gaat dat?

U ontvangt na uw reservering de reserveringsbevestiging van EchtAndalusie plus een aanbetalingsnota van meestal ongeveer 20% van de huursom, die u per omgaande dient te betalen. Het restant betaalt u aan de verhuurder wanneer u bent aangekomen in het vakantiehuis.
Terug naar vakantiehuizen.

Hoe kom ik iets meer te weten over het dorp en de streek?

Na reservering ontvangt u uitgebreide informatie over Spaanse gebruiken, horeca en middenstand in de dorpen en de streek, maar ook tips over het afhalen van uw huurauto. Op de site zelf vindt u ook ruime informatie over de dorpen en de streek.
Terug naar vakantiehuizen.

Ik wil langer blijven, krijg ik dan korting?

Wanneer u 4 weken of langer blijft kunt u via het vragen-formulier om een speciale prijs vragen. Geeft u wel op welk huis het betreft en welke periode en met hoeveel personen u wilt komen.
Terug naar vakantiehuizen.
Terug naar vakantiehuizen.

Is het huis dat ik leuk vind kindvriendelijk?

Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden willen wij graag weten hoe oud uw kinderen zijn. De huiseigenaren bieden vaak een oplossing op maat of geven handige tips. Geef de naam van het vakantiehuis op en de leeftijd van uw kinderen, gebruik hiervoor het vragen-formulier.
Terug naar vakantiehuizen.

Hoe kan ik het huis dat ik gehuurd heb makkelijk vinden?

U ontvangt na boeking een reisbeschrijving met daarin een makkelijk afspreekpunt, waarna de verhuurder u naar het huis begeleidt.
Voor het geval er vertraging is of iets anders onverwachts: U heeft het mobiele nummer van de verhuurder en deze heeft uw nummer ook.

Terug naar vakantiehuizen.

Hoelang doe ik er over om van vliegveld Malaga naar mijn vakantiehuis te rijden?

U kunt er van uitgaan dat het ongeveer 1 uur rijden is vanaf het vliegveld. Het uitstappen, wachten op de koffers en het afhalen van de huurauto nemen ook ca. 1 uur in beslag. Zo'n 2 uur na uw landing zult u op de plaats van bestemming zijn.
Terug naar vakantiehuizen.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat zal ik doen?

U kunt gewoon even bellen met Wim Meijer 06 53 800 887 of vul het vragen-formulier in, u krijgt zo mogelijk vandaag nog antwoord.
Terug naar vakantiehuizen.